Hae joustoluottoa meiltä – saat lainapäätöksen saman tien!

Markkinoiden parhaat joustoluotot yhdellä hakemuksella.

Lainasumma
Laina-aika

Kuukausierä*
191€
Korot & kulut*
14 380€

Bongaa parhaat joustoluottotarjoukset

Yhteistyöpankkimme lähettävät sinulle useita tarjouksia.

Valitse suosikkisi joustoluotoista

Saat valita vapaasti jopa 32 pankin tarjouksesta.

100 % luotettava palvelu

Koko lainanhakuprosessi on täysin turvallinen ja sitomaton.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Joustoluotto

Joustoluoton hankkiminen on helpompaa kuin voisit uskoakaan! Täytä vain yksi hakemus ja valitse tarjouksista paras.

Joustoluottoa heti

Monille meistä tulee elämässä eteen tilanteita, jolloin tarve lisärahoitukselle on kipeä. Joskus tarve esimerkiksi joustoluotolle voi olla erittäin pikainen, eikä aikaa tällöin jää lukuisten hakemusten täyttämiseen ja lainatarjousten odottamiseen. Tähän tilanteeseen on onneksi ratkaisu, nimittäin Suomilainaa, josta saat lainaa heti!

Suomilainaa etsii puolestasi parhaat lainatarjoukset jopa 32 pankilta vain yhden hakemuksen perusteella! Näin sinulla ei kulu turhaan aikaa eri pankkien lainahakemusten täyttämiseen vaan laitat itseasiassa pankit kilpailemaan sinusta.

Hakemuksen täytettyäsi saat tarjoukset sähköpostiisi lähes saman tien ja pääset valitsemaan niistä sinulle parhaiten sopivimman. Parhaassa tapauksessa saat lainan tilillesi jopa saman päivän aikana. Näin joustoluotto auttaa sinua ratkaisemaan pikaisen lainantarpeesi ja tuomaan apua talouteesi.

Hae joustoa talouteesi

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on joustavasti nostettavissa oleva, kulutusluoton kaltainen vakuudeton laina vapaasti valitsemaasi tarpeeseen. Joustoluotto tarkoittaa, että voit nostaa tarvittaessa luottorajan sallimissa rajoissa rahaa luottotililtä omalle tilillesi. Näin ollen maksat korkoa vain siitä summasta, jonka olet omalle tilillesi nostanut.

Joustoluoton nimi juontuukin tästä, eli mahdollisuudesta käyttää lainaa joustavasti, kun sitä eniten tarvitsee. Näin ollen rahatilanne on edelleen hallussasi, vaikka elämäntilanteesi ja rahan käyttökohde muuttuisikin. Myös lainan takaisinmaksuajan voit valita tarpeidesi mukaan. Mikäli haluat saada vielä lisätietoja, voit lukea lisää joustoluoton hyvistä ja huonoista puolista.

Kuinka löytää paras joustoluotto?

 

Joustoluottojen viidakossa samoileminen voi olla tuskastuttavaa puuhaa, ja sen parhaan lainatarjouksen löytäminen vaikeaa. Ratkaisu ongelmaan löytyy onneksi Suomilainaa-palvelusta!

Kilpailuttamalla eri pankit, löydämme sinulle useita tarjouksia, joten pystyt vertailemaan niitä helposti ennen kuin teet päätöksen.

Alustavan kuukausierän lainallesi voit laskea lainalaskurimme avulla valittuasi juuri sinulle sopivimman takaisinmaksuajan. Itse lainatarjoukset saatuasi pääset kuitenkin varmistumaan lopullisesta summasta.

Ei siis muuta kuin lainahakemusta täyttämään, siihen menee kokonaisuudessaan vain muutama minuutti!

Kuinka saan joustoluoton?

 

 

Joustoluoton hakeminen käy kätevästi netissä. Sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin täyttää yksinkertainen hakemus. Tämän jälkeen pankit ja lainantarjoajat tarkistavat kelpoisuutesi lainan saamiselle.

Joustoluoton myöntämisperusteet ovat samanlaiset kuin muidenkin lainojen. Sinun tulee olla yli 18-vuotias, omata vakituinen osoite Suomessa sekä säännölliset ansiotulot ja nuhteeton luottorekisteri. Mikäli omaat siis maksuhäiriömerkintöjä, ei profiiliasi usein voida pitää maksukykyisenä ja hakemus saatetaan hylätä.

Mikäli haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, saattavat mahdollisuutesi lainan saamiseen olla paremmat.