Lainaa 30 000 € netistä

Tarvitsetko pikavippejä suurempaa lainaa? Kenties edessäsi on jokin isompi hankinta tai menoerä, johon tarvitset taloudellista avustusta. Suomilainaa-palvelun lainat voivat olla hyvä ja helppo vaihtoehto. Tältä sivulta pääset lukemaan lisää 30 000 euron lainoistamme ja mihin sellainen yleensä käytetään.

Miten käyttää 30 000 € laina?

Mikäli suunnittelet lainan ottamista, on hyvä suunnitella etukäteen, mihin raha tullaan tarkalleen ottaen käyttämään. Näin säästyt liiallisen lainan ottamiselta ja ikäviltä yllätyksiltä. Seuraavaksi olemme listanneet kohteita, joihin 30 000 euron laina tyypillisesti käytetään.

Lainojen yhdistäminen

Mikäli sinulla on kertynyt paljon velkaa useista eri osoitteista, ja niiden takaisinmaksuun kuluu nyt paljon energiaa ja rahaa, on lainojen yhdistäminen hyvä idea. Voit välttää useiden tilinhoitomaksujen ja korkojen maksamisen ottamalla uuden lainan, jonka avulla yhdistät kaikki vanhat lainasi ja maksat ne pois. Näin säästät loppupeleissä sievoisen summan rahaa!

Remonttilaina

 

Onko edessä iso remonttiurakka? Remonttiin sijoittaminen on aina järkevä päätös, sillä nostat asunnon arvoa kunnostamalla sen. Vähennät remonttistressiä helposti hoitamalla rahoituksen kuntoon remonttilainan avulla. 30 000 euron laina rahoittaa isommankin remontin tai rakennusurakan.

Yrityslaina

 

Oman toiminimen tai yrityksen alkutaipaleen rahoitus voi olla haastavaa. Joskus onkin paikallaan ottaa yrityslaina bisneksen käynnistämiseksi. 30 000 euron lainalle yleinen käyttötarkoitus onkin yritystoimintaan käytettävä laina.

Autolaina

 

Suunnitteletko uuden auton hankkimista, mutta rahoitus puuttuu? Voit kerryttää autokassaasi ottamalla autolainan Suomilainaa-palvelusta. 30 000 euron lainalle tyypillinen käyttötarkoitus onkin usein auton tai muun ajoneuvon rahoittaminen. Voit lukea lisää autolainasta sivustoltamme.

Venelaina

 

Haaveiletko omasta veneestä, mutta rahoitus tuntuu ongelmalliselta? Kolmenkymmenentuhannen euron lainan avulla rahoitetaan usein erilaisia veneostoksia. Mikäli siis haluat tehdä tästä unelmastasi totta, voi olla syytä harkita venelainan ottamista.

Lainaa 30 000 € vain 253 euroa kuussa!

 

Kun haet lainaa Suomilainaa-palvelusta, tarjolla on markkinoiden parhaat lainat. Kilpailutamme yhdellä hakemuksella 25 pankkia, mikä takaa, että saat markkinoiden kilpailukykyisimmän lainatarjouksen. Lainan kuukausittainen takaisinmaksu on edullista – parhaimmillaan vain 253 euroa kuussa!

Miten saan 30 000 € lainan?

 

Olet siis päättänyt, että haluat lainata 30 000 euroa? Enää on siis jäljellä itse lainan hakeminen. Onneksesi olemme tehneet sen helpoksi! Sinun tulee ainoastaan täyttää yksinkertainen hakulomake, minkä jälkeen lähetämme sen eteenpäin eri pankeille, joiden tarjouksista saat pian valita haluamasi!

Hae 30 000 lainaa jo tänään, voit jopa saada lainaa heti!