Hae kulutusluottoa meiltä – saat lainapäätöksen heti!

Löydä parhaat kulutusluotot yhdellä hakemuksella!

Lainasumma
Laina-aika

Kuukausierä*
191€
Korot & kulut*
14 380€

Parhaat nettilainatarjoukset heti

Voit saada lainan tilillesi jopa samana päivänä.

Vertaa ja löydä netin paras laina

Täytä yksi lainahakemus ja saa tarjouksia jopa 32 pankilta.

100% luotettava lainanvälittäjä

Nettilainapalvelu, johon voit luottaa – jo yli 58 000 tyytyväistä asiakasta.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Lainaa netistä

Nettilainan hakeminen on tehty helpommaksi kuin uskallat unelmoida – kaikki tapahtuu kätevästi ja nopeasti.

Lainaa netistä helposti

Monet meistä etsivät lainaa netistä, mutta joskus sen oikean löytäminen voi olla työn ja tuskan takana. Tämän takia mekeräämmekin markkinoiden parhaat nettilainat yhden osoitteen alle, minkä ansiosta voit hakea lainaa kätevästi useasta pankista täyttämällä pelkästään yhden hakemuksen. Palvelumme mahdollistaa näin netin parhaiden lainojen helpon vertailun ja helpottaa juuri sinulle parhaiten sopivan lainan löytämisessä.

Hae joustoa talouteesi

Miten saan lainaa netistä?

Nykypäivänä lähes kaikki löytyy netistä. Näin on myös lainan hakemisen kanssa – enää sinun ei tarvitse poistua edes kotisohvaltasi hakeaksesi lainaa tarpeisiisi.

Nettilainan, kuten perinteisenkin lainan hakemiselle on toki tietyt ehdot, jotka tulee täyttää, jotta lainan voi saada. Näitä ovat vakituinen suomalainen osoite sekä tulonlähde sekä täysi-ikäisyys. Useimmat nettipankitkaan eivät hyväksy maksuhäiriöisiä hakijoita, vaikka poikkeuksia toki löytyykin.

Kun olet tarkistanut täyttäväsi lainan saamiseen vaadittavat ehdot, voit siirtyä itse hakemuksen kimppuun.

Sinun tulee vain täyttää nopea hakulomake, minkä jälkeen olet hakenut lainaa jopa 32 pankilta. Tämän jälkeen pankit käsittelevät hakemuksesi, minkä tapahduttua alat saada lainatarjouksia, joista voit sitten valita mieleisimmän.

Miksi hakea lainaa netistä?

Vastaus on yksinkertainen; koko prosessi on huomattavasti nopeampi ja kätevämpi. Nettilainan kanssa sinun ei tarvitse tuskailla ajanvarausten ja muiden käytännön asioiden kanssa, vaan voit keskittyä täysin olennaiseen eli lainan saamiseen. Hakemiseen ei mene kuin hetki, ja parhaimmillaan saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Toisaalta nettilainat eivät useimmiten vaadi myöskään vakuuksien maksua, kuten perinteiset lainat. Näin ollen sinun ei tarvitse kiinnittää kiinteää omaisuutta lainan saamiseksi.

Onko netistä lainaaminen luotettavaa?

 

 

Vaikka lainan ottaminen netistä on yleistynyt, mutta osa elää edelleen siinä uskossa, että nettilainoissa olisi jotain hämärää. Sen suhteen voit kuitenkin olla huoleti hakiessasi lainaa Suomilainaa.fi:stä. Seulomme ja valitsemme mukaan vain luotettavia ja hyväksi havaitsemiamme pankkeja ja lainantarjoajia.

Myös koko prosessi on täysin turvallinen, ja allekirjoitat sopimuksen pankkitunnuksillasi. Lainaaminen kauttamme on siis yhtä luotettavaa kuin kivijalkapankistakin – vain paljon helpompaa ja nopeampaa! Ja mikä parasta, voit saada lainaa heti!