Hae lainaa meiltä – saat lainapäätöksen saman tien

Hae lainaa ilman vakuuksia 100 – 60 000 €

Lainasumma
Laina-aika

Kuukausierä*
157€
Korot & kulut*
8 260€

Yhdistä lainat saman tien

Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Löydä paras pankki lainojen yhdistämiseen

Vertaa yhdistelylainoja jopa 32 pankilta ja lainantarjoajalta yhdellä hakemuksella.

100 % luotettava palvelu

Itsenäinen lainanvälittäjä, joka tarjoaa laadukkaan suomenkielisen palvelun.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Lainojen yhdistäminen

Lainojesi yhdistäminen ei voisi enää helpompaa olla!

Lainojen yhdistämisestä ratkaisu

Hätkähdätkö joka kerta, kun postilaatikko kolahtaa? Onko kulutusluotoista ja pikalainoista kertynyt laskupino kasvanut liian korkeaksi?

Jos et ole osannut arvioida takaisinmaksukykyäsi oikein luottoja ottaessasi, tilanteesta on saattanut muodostua stressaava ja se saattaa viedä paljon energiaa arjessasi.

Laita kuitenkin jäitä hattuun, sillä asiaan on olemassa selkeä ratkaisu: lainat yhdistämällä voit hyötyä alemmasta korkotasosta ja vähentää useisiin pienempiin luottoihin liittyviä ylimääräisiä kustannuksia.

Kerromme sinulle seuraavassa lisää, miksi lainojen yhdistäminen kannattaa.

 

Hae joustoa talouteesi

Yhdistä lainat ja ota askel seesteisempään elämään

Erilaiset lainat ja luotot ovat nykyään helposti kaikkien saatavilla.

Niissä on monia hyviä puolia, ja pystyt kasvattamaan käteisvarojasi niiden ansiosta näppärästi ja nopeasti.

Jos raha-asiat eivät kuitenkaan ole aina olleet ensimmäinen asia mielessäsi, saatat olla tilanteessa, jossa pienistä ja suuremmista luotoista on kasvanut iso kuukausittainen maksuerä. 

Saatat kokea, ettet selviä erilaisista laskuista, maksuista ja viivästyskoroista.

Lainojen yhdistäminen on tilanteessasi monella tapaa hyvä ratkaisu: saat raha-asioihin ennakoitavuutta, selkeyttä ja pääset lisäksi hyödyntämään huokeammat kokonaiskustannukset.

Miten paljon lainoja voin yhdistää?

 

Lainojen yhdistäminen sopii niin pienten, muutamien satojen eurojen kuin useiden tuhansien tai kymmenien tuhansien eurojen lainojen tai luottojen kokoamiseen suuremmaksi kokonaisuudeksi.

Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että yhdistetyt lainasummat vaihtelevat noin 500 – 60 000 euron välillä. Kokonaissumma riippuu täysin siitä, miten paljon pienempiä lainoja sinulla on ja miten suuriksi niiden kustannukset ovat kasvaneet aikojen kuluessa.

Suurena etuna on, että lainojen yhdistäminen saa lainan kokonaiskustannukset kutistumaan: et enää maksa korkokuluja, toimistokuluja, hallinnointikuluja, laskutuslisiä, viivästyskorkoja tai myöhästymismaksuja useista lainoista erikseen.

Yhdistetty laina on kompakti kokonaisuus, jota voit seurata helposti ja selkeästi. Kun lainat on yhdistetty, huomaat tuloksen myös henkisesti rauhallisempana ja seesteisempänä suhtautumisena taloustilanteeseen.

Lainojen yhdistäminen on edullista myös korkojen suhteen

 

Lainojen ja luottojen maailmassa pienemmillä lainoissa on monesti suhteessa korkeammat korot kuin suurilla lainoilla.

Tämä pätee myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistä lainat, niin huomaat eron itse: pääset todennäköisesti nauttimaan edullisemmasta kokonaiskorosta, joten rahaa ja henkistä energiaa vapautuu muuhunkin kuin pienten lainasummien hoitamiseen.

Pienissä lainoissa on myös yleensä lyhyt takaisinmaksuaika, mikä aiheuttaa taloudellista painetta. Yhdenkin maksuerän unohtaminen tai maksamatta jättäminen voi kasvattaa pienen lainan kustannuksia eksponentiaalisesti.

Yhdistä lainat, niin saat raha-asiasi paremmin hallintaan

Lainojen yhdistäminen on hyödyllistä, sillä se auttaa sinua saamaan paremman yleiskuvan raha-asioistasi. Useiden eri lainanmyöntäjien sijaan voit hoitaa luottoasi tai lainaasi koskevat asiat vain yhden tahon kanssa. Uutta lainaa ottaessasi olet myös sitoutunut noudattamaan tiettyä maksuohjelmaa ja samalla harkinnut myös takaisinmaksukykyäsi.

Yhdistetyn lainan ansiosta näet selkeästi lainanhoitokustannukset, takaisinmaksuerät ja mahdolliset muut kustannukset. Kaikki pysyy tarkasti hallussasi, toisin kuin silloin, kun laskuja ja muistutuksia satelee joka tuutista.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä?

Lainojen yhdistäminen on tapa maksaa vanhat pienemmät lainat pois uudella luotolla, jossa on yleensä pidempi maksuaika ja huokeampi korkoprosentti. Lähdet maksamaan uutta lainaa siis myös henkisesti puhtaalta pöydältä, sillä katkaiset samalla kaikki siteet vanhoihin lainoihin ja niiden antajiin.

Lainojen yhdistäminen on myös monille tietoinen päätös ottaa raha-asiat paremmin hallintaan. Se on siis käytännössä uudenlainen elämäntapa ja muutos tavassasi hoitaa talousasioita.

Miten lainan yhdistämistä haetaan?

Yhdistä lainat täyttämällä hakemus nopeasti ja vaivattomasti netissä. Hakemuslomakkeessa annat henkilötietosi ja määrittelet tarvitsemasi lainasumman.

‘Sinulta voidaan myös kysyä, oletko yhdistämässä lainojasi. Joissain tapauksissa rinnakkaishakijan mukana olo voi lisätä mahdollisuuksiasi yhdistää lainat, sillä hänen avullaan saatat voida kasvattaa lainasummaa. Myös takaaja voi helpottaa joissain tapauksissa lainojen yhdistämistä.

Kun haet uutta lainaa, ole realistinen tarvitsemasi lainasumman ja takaisinmaksusuunnitelman suhteen. Mitä paremmin olet selvillä tilanteestasi, sitä helpompaa lainan takaisin maksaminen on tulevaisuudessa.

Voinko yhdistää lainat, jos minulla on maksuhäiriö?

Lainojen yhdistäminen kannattaa aloittaa heti ensimmäisten maksuvaikeuksien ilmetessä. Jos huomaat, että sinulla on vaikeuksia selviytyä erilaisten lainojen ja luottojen maksueristä, ota välittömästi yhteyttä lainanmyöntäjiin ja pyydä tarjous täyttämällä hakemus netissä. Maksuhäiriön jo synnyttyä tilanne on kehittynyt pitkälle.

Luottotietomerkintä kertoo lainanmyöntäjille alentuneesta luottokelpoisuudestasi. Lainan myöntäminen edellyttää kuitenkin yleensä, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Joissain tapauksissa takaajan mukana olo voi olla ratkaisu tilanteeseen. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta lainojen yhdistämisestä, oli tilanteesi mikä tahansa.

Miten valitsen oikean lainatarjouksen?

Lainojen yhdistäminen on helppoa. Kun olet täyttänyt hakemuksen netissä ja lainanmyöntäjät ovat arvioineet luottokelpoisuutesi, saat tarjoukset, joihin voit tutustua kaikessa rauhassa.

Itsellesi parhaiten sopivaa lainatarjousta valitessa kannattaa ottaa huomioon koron lisäksi laina-aika ja lainaan mahdollisesti liittyvät muut kustannukset. Joissain tilanteissa voi myös olla parempi valita hieman korkeampikorkoinen laina pidemmällä maksuajalla kuin huokeampi korko ja erittäin tiukka maksuaikataulu.

Osa lainanantajista voi myös myöntää maksuvapaita kuukausia. Kokonaisuus ja oikea valinta riippuu siitä, millaiseksi itse arvioit takaisinmaksukykysi jatkossa. Kun olet vastannut tarjoukseen myöntävästi, voit keskittyä järjestämään raha-asioitasi ja valmistautua selkeämpään tulevaisuuteen. Tämä kaikki käy nopeasti, sillä voit jopa saada lainaa heti!