Hae pikalainaa meiltä – saat lainapäätöksen heti!

Löydä parhaat pikalainat yhdellä hakemuksella!

Lainasumma
Laina-aika

Kuukausierä*
191€
Korot & kulut*
14 380€

Parhaat pikalainatarjoukset

Saat pikalainan tilillesi jopa samana päivänä.

Vertaa ja löydä paras pikalaina

Täytä yksi pikalainahakemus ja saa tarjouksia jopa 32 pankilta ja lainantarjoajalta.

Luotettava lainanvälittäjä

Olemme lainanvälittäjä, johon voit luottaa – jo yli 58 000 tyytyväistä asiakasta.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Pikalaina

Pikalainan hakeminen on tehty helpommaksi kuin uskallat unelmoidakaan – kaikki tapahtuu kätevästi netissä.

Löydä pikalainaa heti!

Oletko pikaisen lainan tarpeessa? Ehkä olet jo ehtinyt hakemaan lainaa pankiltasi, mutta tuloksetta. Siinä tapauksessa olet saapunut oikeaan osoitteeseen.

Suomilainaa nimittäin löytää sinulle lainan nopeammin kuin uskallat toivoakaan! Voisikin todeta, että voit jopa saada lainaa heti! Pääset lukemaan lisää tarjoamistamme pikalainoista tältä sivultamme.

Hae joustoa talouteesi

Mikä on pikalaina?

Ennen lainan hakemista sinun on hyvä pohtia ja suunnitella, mihin tarpeeseen laina on oikein tulossa. Tätä varten sinun on hyvä olla myös perillä pikalainan perusperiaatteista.

Pikalainalla tarkoitetaan lainaa, jonka voi saada nopealla aikataululla, yleensä saman päivän aikana, parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa. Pikalainojen koot vaihtelevat suuresti, mutta ainakin Suomilainaa-sivuston pikalainat ovat välillä 2000 – 60 000 euroa. 

Näin ollen pikalainamme saa soveltumaan todella monenlaiseen kohteeseen, juuri tarpeidesi mukaan. Pikalainan voi käyttää esimerkiksi yksittäiseen pienempään tai suurempaan hankintaan (tätä kutsutaan kulutusluotoksi), kuten esimerkiksi lomamatkan tai auton kustantamiseen.

Toisaalta pikalaina voi soveltua myös pidempiaikaiseen rahoituksen tarpeeseen, kuten lainojen yhdistämiseen tai joustoluottoon.

Miten saan pikalainan?

Pikalainan hakeminen ja saaminen Suomilainaa-palvelusta on helppoa! Sinun tulee vain kartoittaa, minkä suuruista pikalainaa olet etsimässä, täyttää yksinkertainen lainahakemus ja odottaa hakemuksen käsittelyä.

Lähetämme hakemuksesi kaikille pankeillemme saman tien, minkä jälkeen alat saada lainatarjouksia, joista saat lopulta itse valita sinulle mieluisimman. Tarjouksen hyväksyttyäsi voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä!

Kuka voi saada pikalainaa?

 

 

Suomilainaa pyrkii tarjoamaan pikalainojaan kaikille halukkaille, mutta myös tietyt hakukriteerit tulee täyttää lainan saamiseksi. Lainaa saadaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, vakituisen suomalaisen osoitteen ja tulonlähteen omaava henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hae pikalainaa heti

Mitä nopeammin lainaa haet, sitä nopeammin sen myös luonnollisesti saat. Suomilainaa-palvelussa on se hyvä puoli, että myönnämme lainoja erityisen nopeasti, eikä itse hakemiseenkaan mene kuin muutama minuutti. Mitä siis vielä odotat, hae pikalainaa jo tänään!