Syitä vakuudettoman lainahakemuksen hylkäämiseen

 

Vakuudettomien lainojen hakeminen on helppoa, mutta hyväksytyn lainahakemuksen saaminen ei ole aina itsestäänselvyys. Siksi olemmekin koonneet tähän postaukseen syitä, joiden takia lainahakemus voidaan hylätä.

Suomilainaa välittää lainoja jopa 25 pankilta ja lainantarjoajalta, joilla kaikilla on omat vaatimuksensa lainan myöntämiseksi. Perusperiaatteet ovat kuitenkin samat, joten voit käyttää tämän postauksen kohtia karkeana ohjenuorana lainan myöntämisessä.

Ensimmäinen tärkeä tekijä lainan saamiseksi on suomalainen vakituinen osoite sekä riittävä ikä. Hakiessasi lainaa Suomilainaa-palvelusta sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Mitä yläikärajaan tulee, myös eläkeläinen voi hakea lainaa, kunhan eläketulot ovat riittävät.

Siitä tulemmekin seuraavaan tärkeään vaatimukseen lainan saamiseksi, nimittäin taloudelliseen tilanteeseen, jossa tärkeää osaa näyttelevät riittävät säännölliset tulot. Hakijalla on siis oltava vakituiset työ- tai eläketulot tai muita tuloja, joilla kattaa vakuudettoman lainan takaisinmaksun ajallaan. Mikäli pankki arvioi tulotasosi olevan liian alhainen, ei vakuudetonta lainaa voida myöntää. Tulojen lisäksi myös menojen tulee olla kohtuullisia, eikä lainaa ennestään olla niin paljon suhteessa tuloihisi niin, ettet pystyisi selviytymään siitä sekä uudesta lainasta.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä tärkeä tekijä lainan saamiseksi on myös luottotiedot. Vakuudettomat lainat eivät vaadi vakuuksia, mutta luottotietojen on oltava kunnossa hyväksytyn lainapäätöksen saamiseksi. Mikäli sinulla on siis maksuhäiriömerkintöjä, ovat ne useimmiten syynä kielteisen lainapäätöksen saamiseen.

Mikäli kuitenkin kaikki edellä mainitut seikat ovat kunnossa, ei vakuudettoman lainan saamiselle pitäisi olla estettä. Voit täyttää hakemuksen vakuudetonta lainaa varten ja lukea lisää tästä lainamuodosta sivuiltamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.