Hae lainoja ilman vakuuksia heti!

Markkinoiden parhaat lainat löydät täältä.

Lainasumma
Laina-aika

Kuukausierä*
191€
Korot & kulut*
14 380€

Parhaat vakuudettomat lainat netistä

Sivustomme löytää netin parhaat lainat ilman vakuuksia sinulle.

Vertaa vakuudettomia lainoja helposti

Yhdellä hakemuksella löydät laajan kattauksen vakuudettomia lainoja.

Täysin luotettava palvelu

Suomilainaa on 100% suomenkielinen ja sitomaton lainanvälityspalvelu.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomien lainojen löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa – koko prosessi tapahtuu kotisohvaltasi käsin!

Vakuudettomat lainat ratkaisuna

Vakuudeton laina on kätevä ratkaisu kaikenlaiseen rahantarpeeseen. Kun tarve taloudelliselle avulle on pikainen, on kätevää, että lainan saamiseksi ei tarvita vakuuksia.

Lainalla voit rahoittaa niin pieniä kuin suuriakin elämän tarpeita. Näin ollen voisikin todeta, että vakuudeton laina sopii monenlaiseen tarpeeseen ja käyttäjälle.

Vakuudettomia lainoja ovat niin kulutusluotot kuin joustoluototkin – eli jokaiselle jotakin.

Hae joustoa talouteesi

Mitä ovat vakuudettomat lainat?

Ennen kuin menemme itse kysymykseen, on hyvä tietää, mitä vakuuksilla oikein tarkoitetaan. Vakuuksia voivat olla esimerkiksi auto, asunto tai muu kiinteä omaisuus, joka annetaan ikään kuin pantiksi lainanantajalle lainaa vastaan. Vakuuksien tarkoituksena on antaa varmuus lainanantajalle, että laina tulee maksetuksi.

Joskus vakuutena voi toimia myös lainantakaaja, jolle laina siirtyy, mikäli sitä ei pystytä maksamaan. Vakuudetonta lainaa varten et tällaisia kuvattuja vakuuksia tarvitse.

Nimensä mukaisesti lainan saa siis ilman vakuuksia. Et myöskään tarvitse lainanottamiseen takaajaa. Lainat ilman vakuuksia mielletään usein pienisummaisiksi, mutta Suomilainaa myöntää vakuudettomia lainoja aina 60 000 euroon asti.

Vakuudettomat lainat on mahdollista tunnistaa. Tyypillisiä piirteitä vakuudettomille lainoille ovat vakuudettomuuden lisäksi muun muassa se, että lainapäätöksen saa nopeasti kuten myös itse rahat. Useimmiten tällaiset lainat haetaan netistä.

Lainaa ilman vakuutuksia heti

Tarvitsetko lainaa pikaisesti? Siinä tapauksessa olet saapunut oikeaan paikkaan. Suomilainaa nimittäin välittää lainoja ilman vakuuksia pikaisella aikataululla. Lainan hakeminen ja saaminen käy nopeasti. 

Sinun tulee uhrata ainoastaan muutama minuutti lainahakemuksen täyttämiseen, minkä jälkeen saat tarjouksia useilta eri pankeilta. Haluamasi lainatarjouksen hyväksyttyäsi rahat matkaavat tilillesi parhaimmillaan jopa 15 minuutissa!

Voit siis saada lainaa heti!

Miten löytää parhaat vakuudettomat lainat?

 

Lainoja ilman vakuuksia on tarjolla tätä nykyä vaikka kuinka paljon, joten sen parhaan löytäminen voi olla haastavaa. Sitä varten apunasi onkin Suomilainaa, joka löytää markkinoiden parhaat lainat sinulle.

Sinun tulee vain täyttää yksi hakemus, minkä jälkeen saat laajan kattauksen lainatarjouksia parhaimmillaan jopa 32 pankilta.